• Zaregistrovat se
0Košík
Váš košík je prázdný.

KELA Stella Nova – vláčné nebo křupavé?

Fascinující výsledky vaření a smažení s intenzivní chutí.

Při přípravě svých oblíbených pokrmů s hrnci a pánvemi Stella Nova zcela jednoduše zkombinujete přednosti    dvouspeciálních pánví. Vždy v závislosti na přání a na receptu je možné smažit na jedné a téže pánvi křupavé nebo vláčné pokrmy. Po osmažení při vysoké teplotě pokrm získá křupavou a chutnou krustu, ale přesto je možné ho snadno uvolnit od povrchu s nepřilnavou úpravou. To umožňuje několik  tisíc mikroprohlubní ve struktuře (systém Oil- Control). Při smažení nebo dušení při nižších teplotách bude jídlo jemnější, ale bude mít stejně intenzivní chuť. V každém případě budete potřebovat jen malé množství tuku nebo oleje, neboť se pod pokrmem rozlije zcela rovnoměrně. Přichycení  nebo dokonce připečení patří minulosti  a čištění je naprosto  jednoduché.


Výborně!

Řada nádobí na vaření Stella Nova byla roku 2020 vyznamenána cenou VÍTĚZE Německé rady pro design (Rat für Formgebung) v kategorii Excellent Product Design, a to za design a vynikající vlastnosti. Na následující straně naleznete všechny vlastnosti nové řady nádobí na vaření a hned si můžete vyzkoušet nějaký nový recept!

Oceňovaná řada nádobí na vaření s novou povrchovou strukturou.

Speciálně vyvinutá, inovativní struktura povrchu s malými prohlubněmi v povrchu garantuje výsledky smažení s intenzivní chutí.

 

Vlastnosti
Použitím nádobí na vaření a smažení s antiadhezivním povrchem docílíte optimálních výsledků a vykouzlíte v něm zaručeně své nejlepší pokrmy. Pří-prava jídel bez použití tuku odpovídá duchu zdravého stravování. Přidáním již nepatrného množství tuku se nic nepřipálí ani nepřichytí. Speciálně vyvinutý povrch garantuje vynikající antiadhezivní vlastnosti, díky nimž uvaříte a usmažíte s malým množstvím tuku a nádobí umyjete obzvláště snadno a jednoduše.


Přednosti
• dlouhá životnost
• snadná údržba díky antiadhezivním vlastnostem
• šetrné smažení a vaření bez použití tuků
• vhodné pro všechny typy sporáků – i na indukci
5letá záruka

 

Ergonomická rukojeť – nejsou viditelné žádné šrouby.
Celoplošné dno z ušlechtilé oceli vhodné i na indukci pro rychlé ohřívání a úsporu energie.
 



SYSTÉM OIL CONTROL
Struktura povrchu s mikroprohlubněmi ve spojení s robustním nepřilnavým povrchem pro křupavé i vláčné výsledky smažení.
Ergonomická bakelitová rukojeť soft touch pro příjemnou a bezpečnou manipulaci.
Silnostěnná hliníková litina pro optimální rozvod tepla.
Skleněná poklice se silikonovým okrajem pro optimální průhled a přehled.
Snadné čištění – doporučujeme ruční čištění.


Máte chuť na něco křupavého?

Křupavý závitek Saltimbocca od Matthiase Waltera

Nákupní seznam na 4 porce

4 kuřecí prsní filety
16 plátků parmské šunky
2 cukety, 1 lilek
2 papriky (červené nebo žluté)
Tymián, česnek, rozmarýn,
sůl, pepř, cukr

Příprava
Kuřecí prsa osolte, položte na ně 4 plátky parmské šunky a oviňte listem šalvěje. Maso nyní obalte fólií a nechte odpočívat v chladničce po dobu 1 hodiny. Mezitím si připravte zeleninu, omyjte ji a nakrájejte na stejně velké kousky. Po hodině vyjměte závitky z fólie a orestujte v pánvi dokřupava 4 minuty z každé strany a dejteje stranou. Zeleninu okořeňte česnekem, tymiánem, rozmarýnem, solí, pepřem a cukrem a orestujte na pánvi krátce a dokřupava. Kdo chce, může přidat i piniové oříšky. Nyní položte závitky na zeleninu. Pečte v předehřáté troubě při 120 °C po dobu cca 20 minut. Kuřecí maso by mělo dosáhnout vnitřní teploty 65 °C.

Servírovací pánev

32 cm Ø 5 l   KL-12226






Pánev na grilování a paellu

36 cm Ø   KL-12221




Rendlík s rukojetí

16 cm Ø 1 l   KL-12225







 

Hrnec na vaření 

20 cm Ø 2,2 l    KL-12218
24 cm Ø 3,5 l    KL-12219

 


 

Fascinující množství možností.

Což takhle například chutná paella naservírovaná přímo na stůl a každý si nabere...?

Pánve na smažení

20 cm Ø    KL-12215
24 cm Ø    KL-12216
28 cm Ø    KL-12217

 

 

Pánve na smažení protilehlou rukojetí

28 cm Ø    KL-12227
 



 

Pánev na smažení s protilehlou rukojetí

32 cm Ø    KL-12224





Pánev na palačinky se perfektně hodí pro jídla, která mají být připravena vláčná a nadýchaná, jako jsou palačinky, omelety nebo trhanec. Je vhodná i pro křehké obalované masové nebo rybí pokrmy. Připravovaný pokrm se nepřichytává a nepřilepuje a je možné ho snadno uvolnit.
A to i bez přidání velkého množství tuku nebo oleje.




Pánev na palačinky

32 cm Ø    KL-12223
 

















Také s pěkně tvarovanou grilovací deskou se snadno podaří příprava křupavých a vláčných pokrmů. Po úpravě jídla se skvěle hodí i k servírování přímo na stole. Vaši hosté se z ní mohou obsluhovat sami a jídlo zůstane díky zbytkovému teplu déle teplé.


Grilovací deska

29 x 23 cm   KL-12220



 



Zpět na výpis článků